Hur handlar jag ?

Handla:
Klicka på fliken "SORTIMENT" i menyn ovan och välj därefter vilken typ av skyltar du är intresserad av i menyerna till vänster. Du kan även få inspiration i bildgalleriet på sidan "SORTIMENT"  och du kan då klicka direkt på den bild du är intresserad och komma direkt till den skyltgruppen..

Gå vidare genom att klicka på ritningarna så att det blir lättare att se utförande och mått, se pris och gör ditt val i rullisten av vilken skylt och eventuella tillvall du vill beställa.,
I förekommande fall väljer du också kulör här.
När du känner dig nöjd, dubbelkolla din order i kundvagnen, fyll i eventuell rabattkod, godkänn den och klicka på köp-knappen.

Du erhåller ett ordererkännande på din order direkt efter du skickat ordern, den skickas till den email-adress du angivit.
En slutgiltig orderbekräftelese med leveransdatum & fraktkostnad skickas till dig senast påföljande arbetsdag till samma emailadress. (Gäller Återförsäljare/Kommun/Myndighet)

Moms:
Standardskyltar.se vänder sig i huvudsak till företag därför visas samtliga produkter på sidan utan mervärdesskatt.
25% moms tillkommer på samtliga priser och läggs på i kassan.

Betalning:
Faktura Återförsäljare (Gäller ENDAST av oss godkända ÅF))
Faktura skickas med överenskommet betalningsvillkor 
PAYSON-Checkout (Gäller övriga kunder, EJ ÅF)
Faktura skickas via Payson med 14 dagars betalningsvillkor alternativt betalning med betalkort eller banköverföring  
(Standard fraktkostnad läggs på direkt innan order slutförs)

Leveranstid:
Leveranstid varierar mellan olika skylttyper, många mindre skyltar är lagervaror och skickas normalt samma eller påföljande arbetsdag, lite större skyltar som kräver lackering etc: skickas normalt 3-15 arbetsdagar från orderdatum.
Leveranstid framgår av orderbekräftelsen.

Fraktkostnad:
Återförsäljare
Frakt tillkommer på samtliga ordrar om inte annan överenskommelse gjorts. Kostnaden för detta framgår av den slutgiltiga orderbekräftelsen som skickas senast påföljande arbetsdag från det att ordern är lagd.
Övriga kunder
Frakt tillkommer med 99:- exkl moms/ order, läggs till i kassan innan betalning

Fraktleverantör: Frakt sker med SCHENKER 

Grafik:
Vill du att dina skyltar levereras komplett med texter/print klara för leverans till kund vänligen skriv i meddelanderutan i kassan:
"Kontakta mig för offert på texter/Print" och skicka samtidigt din printoriginal till order@deltareklam.se i EPS, PDF eller AI format
Vi kontaktar då dig senast påföljande arbetsdag för att diskutera utförande och ge offert även på detta.

Väl mött !
Standardskyltar.se